Barn med multidrug-resistent tuberkulos har lyckade behandlingresultat, studieshows

Resultaten av ett stort, den systematiska landskampen granskar publicerat i medicinshowen för föra journal över PLOS att tuberkulosbehandling är lyckad i barn med denresistent tuberkulosen (MDR-TB). Studien var van vid informerar de vård- organisationsanvisningarna för världen på behandling av MDR-TB i barn.

Studien, som involverat en kollaborativ grupp av landskampforskare som är inklusive ett systematiskt, granskar och tålmodig datameta-analys på de kliniska kännetecknen och behandlingresultaten av 975 barn från 18 länder. Resultaten visar att 78% (764 av 975) av dessa barn hade lyckade behandlingresultat, när det behandlas med understödja-fodrar MDR--TBdroger.

”Framkallar beräknade 32 000 barn denresistent tuberkulosen (som är resistent till de två huvudsakliga TB-drogerna, namely isoniazid och rifampicin), varje år. Behandling för MDR-TB är av en längre varaktighet och kräver droger som är mer giftlig. Dessa dieter är vanligt hårt att tolerera, bestämt i barn, tack vare längden av behandling, drogtoxicitet och bristen av barn-vänskapsmatchen utformningar,”, sade att en av författareprof.en Anneke Hesseling från den Desmond TutuTBEN centrerar, fakulteten av medicinen och vård- vetenskaper, den Stellenbosch universitetar. ”Hitintills, har varit lite bekant om den optimala behandlingen för dessa barn. Detta granskar ger därför absolut nödvändigt viktig information om potentiella resultat, och någon very bra nyheterna för TBEN sätter in.”,

”Finns det för få exempel var forskare delar deras allmännyttiga data, och detta är impressively vad detta globala lag av forskare gjorde - detta som hjälps för att se till, att vi kunde tillfångatagandet som publicerades all och unpublished att bevisa för behandling av barn med MDR-TB. Sökandet gav 2772 rapporter och, ultimately, var 33 studier valbara för medräknande,”, sade Dr Tamara Kredo, denförfattare och pensionärspecialisten på Cochrane Sydafrika, en intramural forskningenhet av söderna - afrikanskt medicinsk forskningråd.

Behov för HIV-behandling

Granska visade också det akut behovet för HIV-behandling i barn med HIV- och TB-co-infektion. Tb-behandling var mindre lyckad i barn som var HIV-realiteten men inte häleriantiretroviralterapi (ART).

”Var behandling lyckad i endast 56% av barn med bacteriologically bekräftad TB som smittades med HIV, som inte mottog någon antiretroviralbehandling under MDR--TBterapi,” sade Hesseling, ”jämfört till 82% i smittade barn med HIV, som mottog KONST under MDR--TBterapi.”,

”Markerar detta det akut behovet för KONST i dessa barn, som bör vara en prioritet i vår inställning, var klassar av HIV-/TBcoinfection, så är kicken,” henne tillfogade.

Malnutrition visades, som another dela upp i faktorer det upprörda behandlingresultat och viktig behovet för aggressiva lösningar.

Understödja-fodra injectable medel, och kick-dosen isoniazid var tillhörande med behandlingframgång. Emellertid proportionerar en kick av barn med denstränga sjukdomen som mottog inget understödja-fodrar injectable medel vällde fram fortfarande.

”Detta kan hjälpmedelbarn med denstränga sjukdomen vara kompetent att avvaras från dessa mer giftliga läkarbehandlingar,”, sade Hesseling.

”Främja arbete är fortfarande nödvändigt på individ som drogen verkställer på behandlingresultat,” ökade Kredo. Främja rigorously samlat bevisar är nödvändigt att hjälpa att vägleda ledningen av MDR--TBbehandling i barn globalt, ”även om dessa resultat var den van vid uppdateringen WHO-anvisningarna. Detta arbete ger oss mer överenskommelse av den potentiella framgången av behandling, de potentiella med säkerhet barnen för att motta mindre-intensivt, mindre-gift dieter, och en överenskommelse av riskerar dela upp i faktorer för fattiga resultat över inställningar, som är viktig för att planlägga framtida behandlingdieter.”,

Källa: http://www.sun.ac.za/english/Lists/news/DispForm.aspx?ID=5867

Advertisement