Microplate P3 accelererar borttagning av störande proteiner i biologiskt tar prov

Porvair vetenskaper anmäler hur dess microplate P3 kan vara van vid accelererar borttagning av störande proteiner från serumen, plasma eller även helt blod tar prov före analys vid vätskeChromatography/samlas Spectrometry (LC/MS).

Biologiskt tar prov innehåller gemensamt proteiner som störer med downstream applikationer. Traditionellt har forskare använt den FORCERADE metoden, som proteinet denatureds i med acetonitrile, och flocculanten filtrerat ut till den deras rengöringen tar prov före LC-/MSanalys.

Genom att använda en P3 - protein`-kraschar ut ur lösning och påskyndar direkt i varje väl av microplaten, när acetonitrile tillfogas som således traditionellt som löser alla allmänningproblem är tillhörande med den FORCERADE tekniken av proteinrengöring. Den nya dubbelfriten, den hydrophobically behandlade matrisen som används av hjälpmedlet för microplate P3, att det inte finns någon ` som ut blöter', och läckaget av tar prov för applikationen av dammsuger. Beneficially möjliggör microplaten P3 96 tar prov för att vara filtrerat samtidigt - accelerera dina LC-/MSprotokoll.

Källa: https://www.porvair-sciences.com/