Forskning graderar goniometersystemet för att mäta ljus spridning

Systemet för Bl--200SMforskninggoniometeren från analytiska lösningar för Testa som e.K. är en precision, instrumenterar planlagt för fordra spridning för statisk elektricitet lätt (SLS) och dynamiska ljusa spridning (DLS)mätningar.

Baserat på en special turntable med precisionkullager och att kliva motoriskt, preciserar den moderna designen för Bl-200SM och den kvalitets- konstruktionsgarantin mätningar tack vare denfria rörelsen av avkännaren. Sätta in bevisat i ledande laboratorium runt om världen som BIEN-200SM är ideal för makro-molekylärt storleksanpassa för studier och för submicronpartikel.

BI--200SMmodularityen förenklar systemutvidgning för att passa nästan någon applikation. Presentera en standard optisk stång, kan BIEN-200SM användas med frilägetäthet filtrerar, en polarizer, en analysator och en hänvisa tillavkännare. Sakkunniga tar prov krav kan ofta mötas, genom att ändra cellhållaredesignen eller storleksanpassa. Genom att tillfoga, signalerar ett optiskt delaren till stråla av spritt lätt, och en understödjaavkännare som det är möjligheten som avlägsnar det traditionellt, verkställer av mycket snabb störning från ljusa spridningavkännare.

Som du skulle förväntar från en forskning graderar systemet som BIEN-200SM kan mäta ljus spridning över ett brett vinkelformigt spänner (8° till 155° med 25 en mmceller), och, metar fin justering för erbjudanden av mätningen till 0.01° som använder direkt ett stort, bot-kontrollerar knoppen. Bot-skruva lodlinjejustering gör för att centrera av den lättare rotationsmätningen, när du arrangera i rak linje celler. Precisera repeatable data ses till, genom automatiserat uppvärmning och att kyla av använda för ta provcellen och det standarda yttre recirkulerande systemet.

Det avancerade följet för programvara för BI--200SMpartikelutforskaren möjliggör fastar och den lätt datasamlingen och analys. Särdrag av programvaruföljet inkluderar en intuitiv grafisk användare har kontakt, inbyggd hjälp vägleder/undervisningsvideoen, multimodal kickupplösning DLS storleksanpassar fördelningsberäkningen, kapaciteten att företa sig samtidiga DLS- & SLS-experiment och mycket mer.

Källa: https://www.testa-analytical.com/

Advertisement