Den Johnson & Johnson läkarundersökningen får EIT för att förhöja den interbody implantatportföljen

Avancerad portfölj för de fångna teknologi ska för komplementJohnson & Johnson medicinska apparater företagen' av Interbody implantat för båda minsta som är invasive, och öppen ryggrads- fusionkirurgi

Johnson & Johnson meddelade medicinska apparatföretag, till och med dess biträdande Johnson & Johnson medicinska GmbH, i dag förvärvet av att dyka upp GmbH implantatteknologier (EIT), en privat rymd producent av titanium interbody implantat 3D-printed för ryggrads- fusionkirurgi som baserades i Wurmlingen, Tysklandet. Produkterna i denna den privat avancerade cell- titaniumen för portföljhävstångsverkan EITS, som består av ett öppet och interconnected poröst, strukturerar planlagt att låta ben växa in i implantatet. Som bransch spänner ledare över det fullt av ortopediska och inbindningsspecialties, ska hävstångsverkan för Johnson & Johnson den medicinska apparater företag deras globala reklamfilminfrastruktur för att komma med EITS teknologier till tålmodig runt om världen.

Detta förvärv låter DePuy Synthes, orthopedicsaffären av Johnson & Johnson, förhöja dess omfattande interbody implantatportfölj, som inkluderar utvidgbara interbody apparater, titaniumen integrerad TITTteknologi och nu den cell- titaniumen 3D-printed, for båda som minsta är invasive, och öppen ryggrads- kirurgi. EIT-teknologin kompletterar den DePuy Synthes' investeringen i den interbody implantatet segmenterar i ryggen, däribland de nya inledningarna av den utvidgbara Interbody för den CONCORDE ELEVATORN apparaten och i U.S.et, familjen för PROTI 360° av Titanium-Integrerade Interbody implantat som planläggs till festtålmodig med den degenerative diskettsjukdomen.

”Är vårt mål att erbjuda en färdig portfölj av interbody lösningar, som ger kirurgar med även mer alternativ för behandlingen av deras tålmodig,” sade Aldo Denti, företagsgruppordförande av DePuy Synthes. ”Är vi upphetsada att välkomna det kompetent laget på EIT, och tillsammans, aspirerar vi för att komma med för att marknadsföra teknologier som låter kirurgar utföra ryggrads- fusiontillvägagångssätt pålitligt och med jämna resultat.”,

Detta förvärv förpliktelse understryker för företagen' till byggande av en innovativ portfölj av inbindningslösningar för att förbättra det standart av omsorg för tålmodig. Rörs framåt, DePuy ska Synthes fortsätter för att fokusera på den ryggrads- sjukdomen påstår med det mest potentiell för kirurgar och deras tålmodig - degenerative diskettsjukdom, missbildning och komplext cervical - och introducerar teknologier i snabb-växa segmenterar inom dessa sjukdomen påstår; specifikt interbody implantat och att möjliggöra teknologier, minsta den invasive ryggen (MIS) och biomaterials.

Källa: https://www.jnjmedicaldevices.com/

Advertisement