När du äter cruciferous grönsaker kunde fälla ned nedgången riskerar i äldre folk

Precis har halvan en kupa av broccoli som, om dagen kan hjälpa äldre folk att undvika hospitalized för en nedgång, ny forskning från den Edith Cowan universitetar, (ECU) funnit.

Forskare från skola av utstuderad för medicinska och vård- vetenskaper bantar av en grupp av äldre västra australiensiska kvinnor ovanför åldern av 70 och spårade nedgångar över 15 år.

De grundar att de, som åt åtminstone en serve av cruciferous grönsaker - liksom den Bryssel groddar, blomkålen, kål eller broccoli - varje dag hade fäller ned markant riskerar av att ha en nedgång som krävde inläggning på sjukhus.

Den vård- nedgånglönelyften kostar

Bly- forskareDr Marc Sim sade att lida en skadlig nedgång kan ha ett viktigt att få effekt på en individ livskvalitet.

”Överst av läkarundersökningen få effekt och att lida en nedgång har anknutits till ett förminskande deltagande i samkväm, och läkarundersökningaktiviteter tack vare en skräck av att falla igen,”, sade Dr Sim.

”Dessutom, är nedgångar leda orsakar av skada-släkta inläggning på sjukhus i folk som åldras över 65, som projekteras för att kosta det vård- systemet ungefärligt $789 miljoner per år vid 2021.”,

Dr Sim sade att denna är därför det var livsviktigt att utforska ny väg att förhindra folk från att falla.

”Önskade vi att finna ut vad dela upp i faktorer kunde hjälpa att förhindra folk från att falla som låter dem underhålla deras livskvalitetbrunn in i gamling,”, sade han.

Cruciferous grönsaker som är bäst av en bra grupp

Forskningen grundar att högre total- grönsakförbrukning var tillhörande med ett lägre riskerar av
nedgångar som kräver inläggning på sjukhus.

Och när du äter cruciferous grönsaker g det mest stor gynnar.

”Grundar vi också, att högre total- grönsakförbrukning var tillhörande med bättre muskelstyrka och läkarundersökningen fungerar i våra deltagare, som vi misstänker är en av vägen som, de förminskar riskera av att falla,” Dr Sim sade.

”Vad vi intresseras nu i att utforska vidare är därför cruciferous grönsaker verkar i synnerhet för att vara så bra på att förhindra dessa nedgångar.”,

Källa: http://www.ecu.edu.au/

Advertisement