Bedfont som introducerar den 2nd utvecklingen FeNO, övervakar på ERS 2018

Bedfont övervakar vetenskapliga Ltd.-barkasser deras nya och förbättrade FeNO exklusivt på världens kongressen för samhälle för största europé den respiratoriska med en konkurrens för att segra en.

Den medicinska apparatproducenten, Bedfont, som har specialiserat i andedräktanalys för över 40 år, har meddelat en ny och förbättrad 2nd utveckling NObreath®. FeNOen övervakar ska lanseras exklusivt på ERS, världens kongressen för samhälle för största europé den respiratoriska, som äger rum detta år September 15-19th i Paris.

Utvecklingennd 2 som FeNO övervakar, lanseras efter den nya publikationen av den TREVLIGA vägledningen på astma: diagnos, övervakning och kronisk astmaledning, att förbättra astmaomsorg, som inklusive NObreathen® FeNO övervakar från Bedfont som en rekommenderad apparat.

Att fira artikel med ensamrättbarkassen, är understödja-utvecklingen familjeföretaget som också ska, hållande en konkurrens på deras stativ var ska delegater har riskera som ska skrivs in in i en bända attraktion för att segra en nya NObreath®.

Den Jason smeden, disponent, kommenterar:

Som producent för apparat för andedräktanalys en medicinsk, som exporterar globalt, är ERS en nyckel- kongress för att oss ska återinkoppla med våra kunder från runt om världen. Vi hänföras för att lansera 2nd utvecklingen NObreath® exklusivt på ERS detta år, som vi känselförnimmelsen som den skulle, är ganska symboliska; denna ska barkass kommer med produkten cirklar mycket, som mycket den första NObreathen® lanserades för på en ERS-kongress 11 år sedan. Vi är upphetsada att visa våra kunder vad är i lagret för befordran av respiratorisk omsorg.”,

Källa: https://www.bedfont.com/news/home/bedfont-announces-launch-of-2nd-generation-nobreathsupsup-at-ers-2018-paris+1