Nya ZEISS barkasser sätter in mikroskopet för utsläppscanningelektronen

ZEISS introducerar dess nytt sätter in mikroskopet för utsläppscanningelektronen (FE-SEM) ZEISS GeminiSEM 450. Den ultrahigh upplösningen för instrumenterasammanslutningar som avbildar med kapaciteten för att utföra avancerad analytics, fördriver underhållande böjlighet och lindra-av-bruk.

Med ZEISS GeminiSEM 450, användare gynna från kickupplösning, ytbehandla känsligt avbilda och ett optiskt system som stöttar idealt dem, i att erhålla de bäst analytiska resultaten - när speciellt arbetet med låga spänningar. analys för diffraction för Kick-genomgång elektronbackscatter (EBSD) och låg spänning röntgar spektroskopin (EDS) levererar utmärkt för ZEISS för resultat tack vare kapacitet Gemini 450's till kontrollerar exakt och självständigt fläcken storleksanpassar och strålar strömmen. Med geminina planlägger 2, är det möjligheten som alltid fungerar under optimerat, villkorar, som användaren kan koppla sömlöst mellan att avbilda och analytiska funktionslägen på handlag av en knäppas. Detta gör ZEISS GeminiSEM 450 idealplattformen för de högsta begärningarna i att avbilda och analytisk kapacitet.

I tillägg har ZEISS GeminiSEM 450 planlagts för att sköta om för en bred variation av tar prov typer från klassiskt ledande belägger med metall för att stråla känsliga polymrer. I synnerhet pressar variabeln teknologi av ZEISS som GeminiSEM 450 förminskar uppladdning på icke-ledande tar prov, utan att kompromissa Inlens upptäcktskapaciteter, och möjliggör samtidigt EDS-analys med hög upplösning, genom att minimera kjolen, verkställer. Baserat på denna design, ger ZEISS GeminiSEM 450 ett böjligt instrumenterar anpassat till en bred variation av applikationer i materialvetenskap, industriella labb och vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet.

Med ZEISS GeminiSEM 450 har vi introducerat ett nytt FE--SEMflaggskepp för analytics för den högsta kapaciteten och ultrahigh upplösning. Förutom denna produktbarkass är vi också rullande ut viktiga förbättringar familjer till både för den ZEISS GeminiSEM och ZEISS sigmaen. Som ett exempel gynnar den ZEISS Sigmafamiljen nu från inledningen av funktionsläget för kickupplösningsvapnet som har föregående endast varit tillgängligt på den ZEISS Geminiserien”,

Dr. Michael Albiez, huvud av elektronmicroscopy på ZEISS.

Källa: https://www.zeiss.com/