Vård- försäkringsgivarear har inkonsekvent politik benämner för non-drog smärtar behandlingar, studiefynd

Offentlig och privat sjukförsäkringpolitik i U.S.et är viktiga tillfällen för saknad att uppmuntra bruket av sjukgymnastik, psykologisk rådgivning, och andra non-drog alternativ till opioiden som läkarbehandlingen för behandling av lägre baksida smärtar, en studie, ledde vid forskare på Johns Hopkins Bloomberg skolar av allmän hälsa har funnit.

Bloombergen skolar forskare sedda Medicaid, Medicare och ha som huvudämne reklamfilmförsäkringsgivare politik 2017 för täckning för non-drogen alternativ för behandling av kronisk lägre baksida smärtar--en allmänning smärtar villkorar som behandlas ofta olämpligt med receptopioids. De grundar att försäkringsgivarear har inkonsekvent politik benämner för non-drog behandlingar och ger litet eller inget täckning för ingripanden liksom akupunktur och den psykologiska rådgivningen, behandlingar som har någon vetenskaplig täckning.

Nyckel- finna var att försäkringsgivarear inte hade klar och jämn täckningspolitik för flera lägre baksida att smärta behandlingar som har varit funnit effektivt i några studier. Behandla med akupunktur, till exempel täcktes uttryckligen av endast fem av de undersökta 45na planerar.

”Denna studie ett viktigt tillfälle för att avslöjer försäkringsgivarear ska bredda, och att standardisera deras täckning av non-drogen smärta behandlingar för att uppmuntra deras bruk som säkrare alternativ till opioids,” den höga författare Caleb Alexander, MD, ms för något att sägastudien, den förbundna professorn av epidemiology på Bloombergen skolar.

Studien, att publiceras Oct. 5 i det on-line förar journal över JAMA knyter kontakt öppet, följer en kompletterande studie av det samma forskninglaget av ha som huvudämne försäkringsgivare politik på receptdroger för smärtar, publicerat i samma förar journal över i Juni. De två studierna är det mest omfattande av deras sort och förades med finansiering, och teknisk hjälp från U.S.-avdelningen av vård- och människan servar (HHS), medborgareinstituten av vård- (NIH), och centrerar för sjukdom kontrollerar och förhindrandet (CDC).

Cdc-representantbedömningen, som 49.031 amerikaner dog från opioid, överdoserar i periodändelsen för 12 månad i December 2017. I 2016 var mer än 40 procent av de dödar tack vare receptopioids. Denna epidemi har uppmuntrats av enveck förhöjning i opioidrecept efter vänden av århundradet--mest som tänks för att vara av medically onödigt. StrömCDC-anvisningar noterar att ”Non-opioiden terapi föredras för kroniskt smärtar förutom aktivcancer, palliativen och avsluta-av-liv omsorg.”, HHS har manat försäkringsgivarear för att planlägga deras täckningspolitik därmed.

Till mätinstrumentet, hur avlägsna försäkringsgivarear har rört in mot detta mål, undersökte Alexander och kollegor 15 Medicaid, fördel för 15 Medicare, och 15 ha som huvudämne reklamfilmförsäkringsgivaren planerar för 2017 täckande non-drog behandlingar för lägre baksida smärtar. 45na planerar var tillämpbara i 16 påstår, valt för mångfalden av deras geografi, rikedom, och opioid-epidemin får effekt.

Av femton planerar Medicaid bedömt för psykologisk täckning, precis tre planerar dolda psykologiska ingripanden. ”Förvirrades vi av frånvaroen av täckningsspråket på psykologiska ingripanden,” Alexander något att säga. ”Är det hårt att föreställa att försäkringsgivarear som skulle för att inte täcka det.”,

Även för sjukgymnastik, smärtar en viktig och väletablerad metod av befriande lägre baksida alla som täcktes av nästan planerar, specifik täckningspolitik var inkonsekvent. ”Planerar något dolda två besök, någon sex, några 12; något tillåtet krävde du som ser sig yourself för behandling, stund andra, remiss vid en manipulera,” Alexander något att säga. ”Indikerar den variation att en brist av konsensusen bland försäkringsgivarear angående vad modellerar täckning bör vara, eller en brist av villigheten som betalar för den.”,

De utvärderade forskarna intervjuade 43 ledare som föreställer, planerar; dessa individer indikerade att deras organisationar har varit prövas att utvidga tar fram non-drog terapier som svar på opioidepidemin. Total- emellertid, föreslogg deras anmärkningar, att försäkringsgivarear inte gjorde ännu nog till koordinerad non-drogen och drogtäckningspolitik, liksom att kräva tålmodigförsöksjukgymnastik för deras lägre baksida smärtar innan de täckte långsiktiga opioids.

Alexander betonar, som fördriver många av de dolda non-drogen terapierna, liksom akupunktur och chiropracticingripanden, styrkan verkar untested, där är viktig bevisar för deras effektivitet, i behandling av lägre baksida, smärtar.

Rönet, till Alexander och kollegor, föreslår, att det finns stilla ett raddarum för förbättring i täckningspolitik, bestämt en utvidgning, och standardiseringen av non-drog behandlingtäckning och politik benämner--en ändring som bör uppmuntra mer bruk av non-drogen behandlingar av tålmodig, för de tillgriper till opioidsmärtstillande medel.

”I de sist få åren har vi sett många försäkringsgivarear att ändra deras politik för att förminska den vast overusen av opioids, men klart stillar vi har ett långt långt som går,” något att säga Alexander.

Källa: https://www.jhsph.edu/news/news-releases/2018/health-insurer-policies-may-discourage-use-of-non-opioid-alternatives-for-lower-back-pain.html

Advertisement