Diagnostisera Atrial Fibrillation i 30 understöder

insights from industryGlyn BarnesMarketing DirectorAliveCor

En intervju med Glyn Barnes som marknadsför direktören för AliveCor, om den Kardia mobilen och det Kardia musikbandet, de godkända apparaterna för FDA, som kan ge en diagnostisk kvalitets- ECG-läsning i 30, understöder.

Vid AvectorAvbilda krediterar: Avector/Shutterstock

Varför är det viktigt att övervaka ditt hjärtslag regelbundet, om du funderare dig kan ha Atrial Fibrillation (AFib)?

Om en manipulera eller sjuksköterskamisstänkt person, som du kan lida från atrial fibrillation eller AFib, dig ska typisk, genomgå två testar. Firstly pulserar ett enkelt kontrollen som söker efter ett ojämnt hjärtslag. Om denna finnas för att vara realiteten, kan en tålmodig genomgå en 12 bly- ECG, och därefter att ges en 24 timme ECG övervaka för att ha på sig hemma.

En sund ECG har en detalj att forma, betecknat av märker PQRST. Pet vinkar är en liten bula på starten av tracen. Typisk i en tålmodig med AFib, vinkar detta är saknat.

En saknad P vinkar, kombinerat med ett ojämnt hjärtslag, är en stark indikering att AFib är närvarande. Manipulerar också bruk ett göra poäng system att testa hur troligen du ska ha villkora.

Ojämnt elektriskt pulserar i övrekammarna av hjärtan (atria) är kännetecken av AFib, och de förhindrar hjärtan från att avtala riktigt. Detta kan orsaka blod för att slå samman i dessa kammare, som i sin tur förhöjningar riskera av koaguleringbildande.

Om dessa koaguleringar bryter i väg från hjärtan, passerar de snabbt in i de förbindande stora blodkärlen. Därifrån kan de resa uppåt och inkvartera i de mer smala skyttlarna av hjärnan. Detta orsakar ischemia (en brist av syre till silkespappret) och thus en slå.

Slår av denna storlek kan vara debilitating för tålmodig, som missar ofta för att göra en full återställning, anta som de fortlever den initiala händelsen.

Hence högt viktigt det är att övervaka ditt hjärtslag regelbundet, om du har (eller var på riskerar av), AFib.

Är vad den Kardia mobilen och hur det fungerar?

Den Kardia mobilen är en miniatyr klinisk-graderar ECG-apparaten som kan vara van vid övervakar den elektriska aktiviteten av hjärtan, och den fungerar med mest smartphones och tablets. Typisk gäller en ECG att fästa binder, och elektroder till ditt förkroppsligar i en klinisk inställning.

Den Kardia mobilen har endast två av dessa elektroder, som encompasseds inom en slimline apparat, som är mindre, än en kreditkort.

Gör är aktiverar appen på ditt ringer och förlägger fingrar från varje räcker av elektroderna, när dig känselförnimmelse din hjärta som ovanligt uppför liksom att slå snabbare än det normala eller utställning av palpitations, alla som du behöver. Räkningarna för app besegrar därefter 30 understöder efter vilka, den ska apparaten har avslutat en ECG-inspelning.

Resultaten av din ECG analyseras automatiskt, och, om AFib är närvarande, ska du meddelas av appen omgående.

Du kan därefter ögonblickligen e-posten resultaten till ditt manipulera eller vårda. Som inspelningen är av diagnostiskt kvalitets-, kan de bekräfta diagnosen av AFib på kvitterar. Du kan därefter ges läkarbehandlingen liksom en anticoagulant, som ska förminskar dramatiskt ditt riskerar av slår och kunde räddningen ditt liv.

En av utmaningarna med atrial fibrillation är som kan vara vad är bekant som paroxysmal, eller intermittent. Du kan endast ha en händelse, när en fjorton dagar for example, som gör den incredibly svår för, manipulerar och vårdar för att göra en diagnos.

Det är inte mycket ofta att en tålmodig har en episod av den AFib stunden i sjukhuset på en tidsbeställning, så en diagnos av AFib kan ta månader eller även år för att göra. Under denna tid är du fem tider mer rimlig att ha en slå än en person av en liknande ålder som inte har AFib.

AFib är ett enormt vård- bekymmer. Det är den mest gemensam diagnostiserade arrhythmiaen och förlägger en finansiell börda för skurkroll på hälsovård. I England bara, kostar AFiben NHSEN £2.2bn per år, när du tillfogar i efter-omsorgen kostar för tålmodig som har haft en slå.

Vi är inte av något hjälpmedel som byter ut ECGEN, bearbetar med maskin använt i sjukhus, som de ger ett mycket mer stor belopp av information, än Kardia gör. Emellertid är den Kardia mobilen ett fantastiskt låg-kostar apparaten som möjliggör tålmodig för att bära ut en ECG när som helst och någonstans.

Du kan är på den London tunnelbanan eller i en supermarket, och du kan ta en realtidsmätning av din hjärta aktivitet som fångar händelser, som de händer.

Är vad det Kardia musikbandet och hur det skilja sig åt från den Kardia mobilen?

Det Kardia musikbandet är en klocka fäster för den Apple klockan som låter dig ta en ECG-mätning. Detta skärmar på avskärma av klockan, som du använder den. Det finns ett litet, kvadrerar avkännaren i en mitt av fästa som är tvåsidig.

När du behöver att ta en ECG-mätning, förlägger ser till du din högra tum på den bästa avkännaren och att bottnen av avkännaren är röra flå på lämnat ditt beväpnar, som det bör vara när du ha på sig klockan. Härifrån ska du ser en diagnostisk kvalitets- ECG-läsning som bläddrar över klockan för att avskärma.

Den lika Kardia mobilen, en mätning genom att använda Kardia som musikbandet tar precis 30, understöder och kan överföras raksträckan till din GP eller cardiologist.

Det ökat gynnar av Kardiaen som musikbandet är att det kan vara van vid övervakar din hjärta klassar all dag, och från denna det gör förutsägelsear genom att använda AI om vad din hjärta klassar bör vara, släktingen till din strömaktivitet.

Till exempel om I-förmiddagen som är upptagen och som är rinnande mellan möten i London, min hjärta, klassar, bör vara högre än det normala. Emellertid om I-förmiddagen som hemma sitts ha en kupa av kaffe och min hjärta, klassar plötsligt grov spik, avkänner appen som ska, det och som är snabb mig för att göra en ECG där och därefter.

Hur är teknologin användbar för tålmodig med villkorar liksom hjärtapalpitations?

Då den Kardia mobilen och det Kardia musikbandet lanserades först, fokuserade vi på tålmodig med AFib. Emellertid blev det mycket snabbt påtagligt att produkten kunde vara van vid övervakar flera andra arrhythmias.

Till exempel när det kommer till hjärtapalpitations, vet vi att stora majoriteten av tålmodig (80-85%) har ingenting orätt med dem. De erfar precis det normalapalpitations som kan kommas med på av spänning eller för mycket kaffe.

För dessa tålmodig kan att vara kompetent att inhandla enkosta apparat liksom den Kardia mobilen ge dem lappar av varar besvärad, fördriver förminskande bördan på den tjänste- sjukvården.

De kan därefter ta inspelningarna till deras GP, som, när den bekräftade `-det normala' kan uppmuntra den tålmodig och berätta dem att det finns ingenting att oroa omkring. Detta kan hjälpa att frigöra upp tid för cardiologists och att hjälpa att förminska att vänta tider för tidsbeställningar.

Vid catshilaAvbilda krediterar: catshila/Shutterstock

Det är klart att den Kardia mobilen och det Kardia musikbandet ska hjälptålmodig identifierar när deras hjärtslag är ojämnt, men hur ska den hjälpclinicians?

Mer och mer manipulerar är passande intresserat, i att använda den Kardia mobilen i deras kliniker, och de finner också nytt bruk för apparaterna. Några kliniker använder apparaten för att avskärma tålmodig på rutinmässiga tidsbeställningar, eftersom andra lånar ut den till tålmodig, så att de kan tillfångatagandet datan som de behöver att göra en diagnos.

Apparaterna kan också vara van vid övervakar tålmodig efter kirurgi. Till exempel ska tålmodig med AFib genomgår ibland ett tillvägagångssätt som kallades ablation, var en binda passeras in i atriana av hjärtan och som använder värmer eller fryser, skapar mer riktar kanaliserar av elektrisk aktivitet. Detta hjälper atriana för att avtala riktigt och därför för att ge första erfarenh för att flöda fritt.

Tillvägagångssättet är inte alltid lyckat, och det är viktigt att vara kompetent att avkänna denna tidig sort. Även efter ett lyckat tillvägagångssätt, kan tecknen av AFib gå tillbaka med tid. Något manipulerar övervakar nu deras tålmodig postar ablation genom att använda den KardaiMobileto kontrollen deras framsteg.

Ett olikt och idérikt exempel av en sjukhusclinician som använder apparaten, var en narkosläkare. Ibland upptäcks tålmodig som ankommer i theatre, för att ha en arrhythmia, när de upp till hakas övervaka.

Fallet kan därefter avbrytas och att orsaka onödig spänning på den tålmodiga och tära värdesakfungeringstiden. Så manipulerar detta använder nu den Kardia mobilen för att bära ut ECG på varje tålmodig, för de går besegrar till theatren, besparingtid och resurser.

Var kan avläsare finna mer information?

https://www.alivecor.com/

Om Glyn Barnes

Glyn intervjuoffers- Barnes -Glyn har spenderat över twenty-five funktionsdugliga år i de hållande höga rollerna för medicinsk apparatbransch i företag liksom GE sjukvården och Spacelabs. Med en passion för sjukvårdteknologi tror han viktiga ändringar är kommande med bestämmelsen av omsorg i detta land.

` NHSEN förstår att vi måste att se ny teknik som bemyndigar tålmodig för att vara involverade med deras egna omsorg och uppnår ultimately effektivitet i det processaa. Jag sammanfogade AliveCor, som jag kunde se att företaget hade framkallat spännande nya apparater för att matcha detta behov och strömproduktutvecklingar som vidare ska förhöjer vårt erbjuda till marknadsföra.',

Advertisement