InDevRs nya VaxArray som förbättrar potencyen som testar för mässling och rubellavaccin

InDevR meddelade i dag att den ska förföljer motståndskraftigt av begreppsutveckling för nya VaxArray potencyanalyser för mässling (M), och rubellavaccin som sponsras av räkningen & Melindaen, utfärda utegångsförbud för fundamentet. Det långsiktiga mål är att skapa in vitro mässling, och rubellapotencyanalyser för att att leverera högkvalitativa HERR vaccin för att marknadsföra snabbare och med lägre produktion kostar. Den projektera ska hävstångsverkan den multiplexöverförde VaxArray plattformen, som först framkallades och validerades för effektivare testa för potency av influensavaccin. Den exakta mätningen av den vaccineraa ”potencyen” är kritisk, därför att den låter vaccineraa producenter paketera precis det högra beloppet av aktivingrediensen. Under-fyllning kan resultera i ettpotent vaccin, som inte skyddar den tålmodig, och överfyllning kan orsaka en säkerhet utfärdar - resultatet för båda fall i oacceptabel produkt.

Mässling och rubella (”röda hund”) är högt smittsamma sjukdomar som har viktigt vård- att få effekt runt om världen. Enligt mässlingen och Rubellainsatsen för året 2000 över dog halva miljon barn varje år från mässling och tillhörande komplikationer. Denna sjukdom kan förhindras av brunn-bevisade vaccin. För att leverera vaccinet till allt de i behov runt om jordklotet skulle den är välgörande att rationalisera det vaccineraa fabriks- bearbetar.

Dr. Klaus Stohr, tidigare Head global offentlig policy på Novartis vaccin som kommenteras ”där, är inget tvivel som mässling och ska rubellavaccin återstår grundpelare av pediatriska immuniseringprogram, i både framkallat och ett u-land. VaxArray har det potentiellt som förminskar produktion, kostar och kunde bli ett viktigt tillägg till ökande tillgängligheten av dessa liv-besparingen vaccin över hela världen.”,

För närvarande testar tidskrävande biologiskt liksom silkespapperkultur som den smittsamma dosen (TCID50), som tar 1-2 veckor för att avsluta, är van vid mäter potencyen för HERR vaccin. Den VaxArray plattformen erbjuder 2 timme analyser för att spåra potencyalltigenom som det vaccineraa fabriks- bearbetar, som kunde förminska produktiontid vid veckor och eventuellt raka av månader av tiden som krävdes för att leverera vaccinet för att marknadsföra. Till exempel är mässling och specifikationer för rubella TCID50 för vaccineraa frigörare för närvarande 3000 och 1000 smittsamma partiklar/dos, respektive. En exaktare potencyanalys för varje av dessa den levande förtunnade viruset som skulle antigens minimerar, riskerar och förminskar dyra lottkasseringar.

InDevRs vd, Kathy Rowlen, Ph.D., sade att ”vi hänföras för att bli partner med med räkningen & Melinda utfärda utegångsförbud för fundamentet. Deras sponsorskap av denna projekterar är mer ytterligare godkännande av det potentiellt av vår VaxArray plattform för förhöjning av den vaccineraa potencyen som testar.”,

Källa: https://indevr.com/

Advertisement