Att mana barn för att specialisera i en sport på tidig sortåldern kan inte vara den bäst banan till framgång

Det kan vara frestande för föräldrar, eller lagledarear som manar ungt barn för att specialisera i en sporttidig sort på för att hjälpa att maximera deras, riskerar på danande den till stor serie, men den styrka att inte vara den bäst banan till framgång.

I en studie, som såg sporthistorierna av yrkesmässiga och college- ishockeyspelare, grundar väntade den Penn State högskolan av medicinforskare det i genomsnitt, de idrottsman nenar lekte multipelsportarna som lurar och till runt om ålder 14 för att fokusera endast på ishockey.

Matthew Silvis, professor av familj- och gemenskapmedicinen och orthopedics och rehabilitering, sade att resultaten hjälper att skingra en tro att ungar måste att specialisera i en sport på en tidig sortålder för att lyckas.

Som Hersheyen uthärdar lagläkaren, sade Silvis att han har sett många ungt barn börja att specialisera i ishockey som tidig sort som ålder sex, som kommer med mentalt, och den vård- läkarundersökningen riskerar.

”I många sportar, finns det en tro bland många föräldrar, och lagledarear, som för att ditt barn som gör laget eller som har det bäst att riskera för ett college- stipendium, du måste att välja en tidig sort för sport egentligen i liv och endast att fokusera på den en sport,”, sade Silvis. ”Kontrar de faktiskt körningar till vad vi funderare benämner in av sportmedicin och sportkapacitet, och denna studie stöttade vårt fodrar av tänkande.”,

Forskarna sade det förutom riskera av den passande brännskadan för barn ut når de har lekt endast en sport från en ung ålder, där, är läkarundersökningen riskerar också till att specialisera för tidig sort.

”Om ett barn deltar i en sport, är de endast funktionsdugliga bestämda muskelgrupper,”, sade Silvis. ”Är du konsekvent förlägga som är ditt, förkroppsligar till och med den samma rörelsen mönstrar och begärningar. Den sätter dig på riskerar av en overuseskada.”,

Forskarna gav yrkesmässiga 91, NCAA-uppdelning mig och spelare för ishockey för NCAA-uppdelning III en granskning om deras personliga historier i sportdeltagande. De noterade deltagarna, när de startade deltagande i sportar, som sportar dem lekte och när och därför de avgjorde att specialisera i ishockey.

Når de har analyserat datan, grundar forskarna att den genomsnittliga åldern av början någon sport var 4,5 år, och den genomsnittliga åldern av att specialisera i ishockey var 14,3 år. Endast 12 procent av idrottsman nenarna specialiserade i deras sport för 12 myndiga år. Mest av idrottsman nenarna lekte två till fyra sportar som barn, med fotboll och baseball som är det populärast förutom hockey.

Den genomsnittliga åldern av att specialisera i ishockey -- omkring 14 -- jämn över yrkesmässig, NCAA-uppdelning var jag och spelare för NCAA-uppdelning III.

Silvis sade att han förvånades av några av det extra rönet, som publicerades för en tid sedan i de vård- föra journal översportarna: Ett tvärvetenskapligt att närma sig.

”Var det intressant, och förvåna lite till oss, att den mest gemensam lekte sekundära sporten bland ishockeyspelare var fotboll,”, sade Silvis. ”Men anecdotally, för Hershey uthärdar lekar, ser jag ofta att spelare som värmer upp i ett stort för att cirkla i hall som sparkar runt om en fotboll klumpa ihop sig.”,

Silvis hoppas att studien som inte endast ska för att överföra meddelandet att det är reko för att barn ska leka multipelsportar, när de är unga, men, att det kan faktiskt vara en tillgång, som väl.

”Om du leker endast en sport, missa du också ut på sportdifferentiering, som är idén, som vara en egentligen bra fotboll eller tennisspelare kan hjälpa dig att vara en egentligen bra ishockeyspelare,” Silvis sade. ”Har vi sett yrkesmässiga idrottsman nenar för en radda som är kommande ut i service av denna, ordstävet som, genom att leka sportar för en radda som du ska, lär många expertis och olika muskelgrupper för arbete, som ska hjälp dig, om du specialiserar i en sport sedermera.”,

Dessutom sade Silvis, att, om föräldrar är uppmuntran deras ungar som specialiserar i en sport i hoppen, som de ska går på att motta ett college- sportstipendium, där är andra avenyer som de kunde betrakta.

”Gillar jag till något att säga till föräldrar, om du önskar att ditt barn ska få ett stipendium för högskola, överför dem till math, eller sportar för vetenskapsläger inte campar,”, sade Silvis. ”Fördriva några ska ungar går på att bli yrkesmässiga idrottsman nenar, majoriteten ska servicen sig själv someday, genom att använda annan expertis, och akademiska stipendier är mycket mer riklig att hjälpa att minska kosta av en högskoleutbildning.”,

Källa: https://news.psu.edu/story/545136/2018/11/07/research/rushing-kids-specialize-one-sport-may-not-be-best-path-success

Advertisement