LetsGetChecked: Företaget som revolutionerar konsumentsjukvård

insights from industryPeter FoleyFounder and CEOLetsGetChecked

Please ger en kort överblick av LetsGetChecked, produkterna och servar att du ger och marknadsför dig serven?

LetsGetChecked är en medicinsk teknologiplattform som anknyter kunder till dess globalt, knyter kontakt av reglerade laboratorium för hemmastatt vård- testa.

Vi revolutionerar konsumentsjukvård vid danande det som är öppet och, tålmodig-ledde och att möjliggöra folk för att använda teknologi i ett enkelt yet kraftigt långt.

Detta ger mer stor kontrollerar till den mer breda allmänheten, i att kontrollera deras personliga vård-, med kapaciteten till den deras själven-mot efterkrav ta prov och motta deras resultat direkt till en privat on-line instrumentbräda.

Vi baseras i New York och Dublin och erbjuder en lång räcka av att testa alternativ, som inkluderar vård- wellnessen, manar och kvinnor och sexuellt vård-, med planerar i pipelinen för att utvidga våra testa alternativ vidare.

Varför är öppet tar fram till preventativesjukvården och att få kontrollerad tidig sort viktigt?

Med många av villkorar, att vi testar för, tidig sortupptäckt kan vara livsviktigt för överlevnad. Avskärma också minimerar strängheten av, var en villkora kan fortskrida till, får effekt beloppet och kostar av behandling och erbjuder en mer realitetprognos, om ett vård- utfärdar är den fångade tidig sort.

Om tidig sortupptäckt var alldaglig, skulle vi förskjutningen från vår societal ström att närma sig till vårt vård-, som är bakåtsträvande. Vad jag betyder vid detta, är och endast att testa när dig känselförnimmelsen som fysiskt är opasslig som motsatt till proactively att prioritera ditt vård-. Tidig sortupptäckt sparar liv, och det är ämna av LetsGetChecked, danandesjukvården som är tillgängligare till konsumenten.

28 miljon folk i USEN har ingen vård- insurance* och en annan 41 miljon rapport att de har otillräcklig vård- insurance*.

På LetsGetChecked ger vi bättre tar fram, och klinisk service riktar till våra kunder.

LetsGetChecked det medicinska laget är på reserv runt om ta tid på som talar till varje kund och som tar tiden inte endast att förklara resultat men också till erbjudanderådgivningen till de som behöver den.

Hur servar LetsGetCheckeden arbete från perspektiv av en kund, till exempel en blodsamling?

Den tjänste- LetsGetCheckeden är mycket lämplig. Kunder kan inhandla att testa satser direktanslutet eller instore i utvalda apotek.

Följ de levererade rättframa anvisningarna, när du mottar din sats. Till exempel med en blodsamling, aktiverar du enkelt din sats direktanslutet, och därefter tar prov den din själven-mot efterkrav, genom att sticka som är ditt, fingrar med en lancet g inom satsen. Du applicerar pressar till ditt räcker och masserar blodflödet besegrar till spetsen av ditt fingrar till blod tappar mot efterkrav i ett litet rör. När du göras, överför du därefter ditt tar prov direkt till labbet i en förskottsbetald etikett som är bifogad inom satsen.

Mest ska kunder mottar en appell från vårt sjukvårdlag med resultat några mer sistnämnd dagar, som ska därefter blivet tillgängliga inom deras personliga LetsGetChecked konto.

Vi revolutionerar konsumentsjukvården för våra kunder och att låta dem testas, när de önskar, och mottar deras resultat snabbt och i komforten av deras egna hem.

Hur försäkrar du kvalitets- i produkterna att du ger och dina partnerlaboratorium som utför testa?

Vi kontrollerar det hela fabriks- processaa låta oss underhålla ett högkvalitativt standart från initial produktion till leveransen av en testa till hemmet, och i omsorgen ger vi efter testa som är processaa.

Alla testar satser tillverkas i vår ackrediterade lätthet för ISO som 13485 ser till därmed högst kvalitets- normal.

Vi har byggt starkt förhållande med vårt globalt knyter kontakt av labb, som är godkända CLIA, och det ackrediterade LOCKET se till, att testar är av samma som är kvalitets- som de som används i en doktors kontor.

Hur tillgängliga är dessa testar? Finns begränsar det några begränsningar eller till att inhandla testar?

Någon i Förenta staterna eller Europa kan inhandla en testa, utan att behöva ett recept först. Vi är tillgängliga för köp i utvalda apotek, tillgängligt direktanslutet på LetsGetChecked.com, Walmart.com, CVS.com och på amason.

Allt beställer, och resultat granskas av en LetsGetChecked läkare. Vi reproducerar vad händer i en doktors kontor, genom att komma med det processaa in i en tålmodigs hem med inga begränsningar på numrera av testar dig kan ta.

Vad är mer ytterligare service där för kunder efter köp?

Vi har ett stort servicesystem! Vårt medicinska lag granskar varje kunds personliga vård- behov och resultat. Vårt kliniska lag är på reservalltigenom testa som är processaa. Du ska mottar en appell från sjukvårdlaget, när dina resultat blir tillgängliga. Vårt lag tar tiden inte endast att förklara resultat men också till erbjudanderådgivningen till de som behöver den.

Vi har 9,7 som klassar med Trustpilot, en tredje part som att klassa bearbetar, som låter kunder klassa vårt tjänste-.

Gör dessa testar integrerar med andra vård- övervakningaktiviteter for example de som du styrkan får på en smartwatch?

Vi har integrerat med Garmin, med Fitbit och Apple kommande on-line snart. Våra kunder kan nu kontrollera deras paneler för lipiden för labbdata inklusive, cholesterol, såväl som beskåda deras hjärta klassa i en personifierad portal.

Framlagt i ett användarvänligt och digestible formatera, kan konsumenter spåra en lång räcka av data pekar inklusive sömn, kliver, klassar hjärta, och bestämt riskera ställningar. Vad är ny, är, att en kund kan förbinda deras data, med deras egna labbresultat som den inklusive thyroiden fungerar, a1c och cholesterol, alla inom deras LetsGetChecked instrumentbräda.

Detta låter konsumenter med tiden riktigt spåra, övervaka och förbättra deras vård-. LetsGetChecked är snabbt passande en integrationsmotor, att hjälpa kunder och tålmodig att få tillträde till alla deras vård- data.

Testar förtroligt, är de båda datan, och beställa servar? Delas resultaten med kunden manipulerar?

Det är viktigt att hålla som våra kunder data säkrar, till oss. Alla data är fullständigt anonymized använda som är alfanumeriskt, kodifierar för att se till att din avskildhet är den underhållna alltigenom det processaa.

Rest försäkrade, oss ska inte aktie din information med någon tredje part. När en kund talar med en sjuksköterska, är deras resultat utsläppt på deras LetsGetChecked personifierade instrumentbräda. De kan visa att detta till deras manipulerar eller vi kan överföra dem en labbrapport.

Är vad nästa för Letsgetchecked.com?

Låt oss se. Vårt syfte är att fortsätta för att vara företaget som revolutionerar konsumentsjukvård till och med hemma att testa och bilda materiellt.

Var kan avläsare finna mer information?

För mer information om LetsGetChecked kan du besöka www.letsgetchecked.com, eller kontrollera oss ut på socialt massmedia, följer oss på Instagram. Vi har en blog som är full av utbildning som är nöjd på all vård- saker - släkt, kan du finna denna på https://www.letsgetchecked.com/articles/.

Om Peter Foley

Peter Foley grundada LetsGetChecked i 2014. LetsGetChecked är en teknologiplattform som anknyter kunder till högt ackrediterade labb för hemma att testa och tålmodig ledning. Baserat i New York och Dublin, erbjuder LetsGetChecked en lång räcka av laboratoriumet testar för att inkludera vård- wellnessen, manar & kvinnor och sexuellt vård-.

Peter startade LetsGetChecked, därför att han önskade alltid kapaciteten att klara av och spåra hans egna vård-. Då han avslutade hans te på diagnostiska släkta grupper, hade han att ta fram till ett enormt uppgår av den vård- befolkningen och information. Hans original- tanke blandades, då han kunde se att allt gick upp på en global jämn inklusive cancer, en sockersjuka, en kardiovaskulär sjukdom och andra kroniska sjukdomar. Alla dessa utfärdar kan förhindras men är inte tack vare en brist av att avskärma och förhindrandet.

Han grundade LetsGetChecked för att göra sjukvård tillgängligare och ger konsumenter med informationen som de behöver att vara proactive, när den kommer till deras brunn-vara.

Källa

*Thefolkräkningsbyrå

*TheCommonwealthfond

Advertisement