FluorescenceMicroscopy: Välja det högra llluminationsystemet

Insights from IndustryMichelle GalSenior Product Manager, Excelitas Technologies

En intervju med Michelle gal., PEng, som undersöker, dela upp i faktorer forskare måste betrakta, när välja ett passande fluorescencebelysningsystem för specifika vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetapplikationer som föras på SfN 2018 av Alina Shrourou, BSc.

Please definierar vad betyds av benämna ”fluorescencemagnetisering”.

Fluorescence är, när ett materiellt tar våglängden av ljust av en färgar och konverterar den in i another färgar. För anföra som exempel, ska den absorberar UV ljust och sänder ut därefter blått lätt.

©Caleb vårdar/Shutterstock.com

Hur kan fluorescencemicroscopy förhöja neuroscienceforskning?

I någon typ av vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetforskning fungerar du med celler. Celler, som är de byggande kvarteren av allt, är delar av bevattnar, protein, fett och saltar. Ett stort utfärdar, när pröva att visualisera celler, är att de är genomskinliga. Om du önskar att se dem eller något som är inre dem, måste du ha något långt av att skapa kontrast. Fluorescencemicroscopy är en långt av att skapa kontrast i ett biologiskt system, för att vara kompetent att visualisera cellerna sig själv eller individdelinsidan cellen.

Med hänseenden till neuroscience kan du önska att veta vad en neuron ser lik. Hur organiseras neurons inom hjärnsilkespappret? Händer vad, när de växer? Hur växer de? Hur får de skadada? Kan de repareras? Vad ser de lika i diseased non-diseased silkespapper för silkespapper kontra? Genom att befläcka neuronsna och spännande dem med fluorescence, kan du se alla dessa saker för att nå inblick på hur de organiseras och hur de förbinder till varje annat.

För sjukdomar lika Alzheimers eller Parkinsons, finns det bestämt att proteiner som är tillhörande med dessa villkorar som kan märkas med fluorescerande sonder.  Fluorescencen signalerar möjliggör dig för att berätta skillnaden mellan det diseased silkespappret och detdiseased silkespappret, identifierar olikt arrangerar av sjukdomen och karakteriserar hur proteiner ackumulerar i bestämda områden av hjärnan.

Vad bör presenterar forskare söka efter i fluorescencebelysninglösningar för att identifiera det korrekta för deras applikationer?

Det första tinget som du behöver att veta, är vilka våglängder av ljust är nödvändiga. Fluorescence är all om våglängderna, och hur mycket driver dig behov att få en signalera. Forskare behöver att se absorberingskännetecknen av fluorescencesonderna som de önskar att använda i deras experiment, identifierar våglängderna av ljust krävt och jämför det till det spektral- som tillverkas av potentiella ljusa källor.

En ljus källa kan vara en viktig finansiell investering som talar så allmänt, öppnar uppehällealternativ för framtida experiment, söker efter folket ljusa källor med det mest breda spektral- spänner och högst styrkor.

Vad behöver kunder uppehället i åtanke, när de använder Fluorescencebelysningsystem?

Våglängden är ett ting, men det okända som, när du vet du har nog att driva på de högra våglängderna för att få dina sonder för att fluoresce, behöver du att betrakta hur du planerar för att kontrollera det ljust. Är du manuellt roterande på det ljust, och göra ditt avbilda eller gör du ettschackningsperiod experiment över multipeltimmar eller dagar? Behöver du en dator att vara kompetent att vända den ljusa källan 'På/av'? Behöver du att vara kompetent att koppla färgar 'På/av' individuellt eller dig relying på filtrerar uppsättningar i ditt mikroskop? Ska Excelitas® teknologier ser varje av dessa aspekter och gör rekommendationer till kunder på den bäst typen av den ljusa källan att betrakta.

Hur skräddarsy Excelitas teknologier photonic lösningar till deras kunds forskningbehov?

Excelitasen' X-Citerar® produktserie har alltid fokuserat på danandesaker som är lättare och som är lämpligare för forskare. Femton år sedan, var forskare van vid ändrande lampor varje 200 timmar av bruk och att göra petiga justeringar. X-Citera lampan för båge 120 med längre livlampor, som var lätta att installera och lätt att ställa in, då vi lanserade vårt, saker blev lättare och lämpligare för forskare.

, att nu vi kommer med in, LEDDE källor, oss avlägsnar fullständigt otyget av att måste att ändra kulor som framlägger därmed kunder med det ultimat låga underhållssystemet. Det är all om att låta forskare fokusera på vad är viktig.

Vid kommande till händelser gilla Neurosciencemötet, är vi kompetent att tala till individforskare som gör spjutspetsforskning och att lära om särdragen att de söker efter, därför de behöver dem och deras betydelse. Vi är kompetent att ta denna informationsbaksida till vårt utvecklingslag och införlivat det in i vår nästa generation av ljusa källor.

Please ger en överblick av produkterna för X-Citera fluorescencebelysning som Excelitas teknologier framlade på Neuroscience 2018.

På Neuroscience lanserade vi vårt X-Citerar XYLIS, LEDDE den ljusa källan som har det spektral- att spänna och styrkor av en kvicksilverbåglampa.  

 

I förflutnan då ansedd växling för forskare från en kvicksilverkälla till LEDDE källa, kan de inte alltid ha haft våglängderna, eller den driva behövde de; genombrottet, som vi har gjort med XYLISEN, avlägsnar detta bekymmer. Om du kan avbilda det med kvicksilver, kan du göra det med XYLISEN.  Den får inte any enklare än det.

Om Excelitas teknologier

Excelitas teknologier ger innovativ skräddarsy optoelectronics, och avancerade elektroniska system till en global kund baserar av ledande OEMs som söker kick-kapaciteten, marknadsföra-drivande teknologilösningar. Vi begås till att möjliggöra vår OEM som kund' framgång i deras marknadsför och applikationer.