Vetenskapliga sponsorer Lyoscopedia som för SP frystorkar seminarium

Vetenskaplig SP meddelar sponsorskap av den populära 14th årliga europén som frystorkar seminariet Lyoscopedia, rymmas i kongresscentrumen (Würzburg, Tyskland) på mars 13, 2019.

Planlagt för båda frystorka experter och noviser, formaterar det växelverkande seminariet av Lyoscopedia 2019 ger en plattform för spännande diskussioner om att frystorka relevant ämnen till både akademisk forskning och industriella applikationer.

Förutom fyra samtal som täcker de grundläggande principerna av frysninguttorkning, inkluderar det Lyoscopedia 2019 programet, samtal på analytiska metoder för utvärderingen av det kvalitets- av frystorkade produkter, värmer samlas karakteriseringen av och överföring, i att frystorka, nya innovationer, i att frystorka processaa analytics, nya tillfällen genom att använda en mini- frysningtork för processaa, och produktutvecklingoptimization, strategier för utvecklingen av anslår det placeboutformningar och alternativet som frystorkar konfigurationer.

Det Lyoscopedia seminariumprogramet 2019 ska medföljs, genom att frystorka utrustningdemonstrationer och en affischperiod. Föregående är händelsen, på mars 12, alla deltagare inbjuden till en wineavsmakning på den lokalJuliusspital vinodlingen.

Källa: https://www.spscientific.com/