Att testa för tidig sortmänniska av stryker chelation, efter hjärnan har blött blandade resultat för shows

En drog, som tar bort överskotts, stryker och toxins från förkroppsliga, efter en hjärna har blött, visade inte viktiga förbättring i återställning eller neurological fungerar på, tre månader efter den intracerebral blödningen (slå), men visade att någon gynnar på halvåret, enligt sen brytande vetenskap som framläggas på amerikanen slår anslutning landskamp slår konferensen 2019, ett första möte för värld för forskare och clinicians som är hängivna till vetenskapen och behandling av den cerebrovascular sjukdomen.

Sammanbrottet av blod, efter en hjärnblödning har frigjort, giftliga byproducts stryker däribland, som skadar det omgeende hjärnsilkespappret. I djur forskning förbättrar deferoxaminen - en drog, som tar bort, stryka från förkroppsliga (ett processaa bekant som stryker chelation) - återställning och neurological fungerar.

Det Intracerebral blödningDeferoxamine (iDEF) försök är en dubbelblind multicenter, det randomized placebo-kontrollerade försök som föras på 42 U.S., och kanadensare centrerar. Forskare undersökte säkerheten av deferoxaminen och huruvida det tillräckliga löftet för droghåll för att förbättra resultat efter hjärnblödningen, innan de förade ett stort försök för att bestämma dess behandlingeffektivitet. Studien skriva in sig 291 tålmodig (genomsnittsålder 60, 38 procent kvinnor) inom 24 timmar av en hjärna blöder.

Noterade forskare:

  • Kickdoser av deferoxaminen (62 som milligramen per kg av förkroppsligar, väger per dag), var giftliga till lungsna och var tillhörande med ökande förekomst av en villkora som kallades det vuxna respiratoriska nödlägesyndromet som blytaket till en för mycket av vätskor i lungsna och det minskade syret jämnar i blod, men mellanliggande doser (32 milligramen per kg av förkroppsligar, väger per dag), var kassaskåpet och väller fram tolererat.
  • Det primära resultatet visade att bruket av mellanliggande doser av deferoxaminen för tre dagar efter hjärnblödningen inte förbättrade tillräckligt återställning, och neurological fungera på tre månader, bara tålmodig som mottog drogen som verkades för att ha bättre resultat efter halvåret från starten av hjärnblödningen i sekundära analyser.

”Sågar vi förbättring i återställning mellan tre till halvåret i både deferoxaminen, och placebobehandlinggrupper, som föreslår att återställningen, efter hjärnblödningen har tagit en lång tid, och, att den kan vara bättre för att framtida studier ska betrakta att undersöka, verkställer av potentiella behandlingar på halvåret eller kanske mer sistnämnd fullständigt för att bestämma det fullt verkställer av dessa behandlingar,”, sade Magdy Selim, M.D., Ph.D, professor av neurology på den Harvard medicinsk fakultet och chefen av uppdelningen av Stroke och den Cerebrovascular sjukdomen på den Beth Israel diakonissamedicinskt center i Boston. ”Granskar vi våra data försiktigt för att bestämma, om vi bör förar ett stort försök för att undersöka effektiviteten av deferoxaminen, i att förbättra resultat på halvåret, efter en hjärnblödning.”,

Källa: https://newsroom.heart.org/news/mixed-results-on-early-human-testing-of-iron-chelation-after-brain-bleed

Advertisement