LGBTQ-ungdommar är mer rimlig att lida negationresultat i barnvälfärdssystem

Ungdommar för lesbisk kvinna, för bög, för bisexuell person, för transgender och för förhör (LGBTQ) är mer rimlig att avsluta upp i fosterhem, eller instabilt inhysa och att lida negationresultat, liksom drogmissbruk eller mental hälsa utfärdar, stunduppehället i barnvälfärdssystemet, enligt ny forskning från Texasuniversitetet på Austin.

I en Feb. 11 som är pappers- i föra journal överpediatriken, graderar forskare som ses 593.241 ungdommar som bor i Kalifornien in, 6-12. Mer mindre än 1 procent av ta prov bodde i fosterhem eller instabilt inhysa. Men forskare grundar att mer än 30 procent av ungdommarna granskade vem bodde i fosterhem som identifierades som LGBTQ. Mer än 25 procent av de granskade vem bodde i instabilt inhysa som definierades som uppehälle på en vän hus, motell, skydd eller annat övergångs- inhysa som identifierades som LGBTQ.

”Har folket angå för någon tid att LGBTQ-ungdommen över-föreställs i barnvälfärdssystemet, men det har finnas lite bevisar -- till nu”, sade Stephen T. Russell, stolen av avdelningen av människautveckling och familjvetenskaper på Texasuniversitetet på Austin.

Forskare grundar också, att LGBTQ-ungdommar som bor i fosterhem eller instabilt inhysa var mer rimlig att trakasseras, lider från mental hälsaproblem, har graderar lower, skolar överhoppet, därför att de klädde med filt osäkert och har jämnar higher av drogmissbruk.

”Har det finnas ett raddabekymmer att barnvälfärdssystemet över-betungas i första förlägger, och det utfärdar lik LGBTQ-ungdomdiskriminering och deras distinkt behov är en extra komplexitet för ungdom, som är redan sårbara, precis vid definition av att vara i barnvälfärdssystemet,”, sade Russell. ”Investerar vi inte nog i systemen, och fokusera nog på de distinkt behoven av några av de mest sårbara ungarna, lurar inklusive LGBTQ.”,

LGBTQ-ungdommar avslutar antagligen upp i fosterhemsystemet, eller instabilt inhysa för flera resonerar, den inklusive kasseringen av deras familjer eller spring bort, därför att de klädde med filt osäkert, Russell sade, men mer forskning är nödvändig att förstå därför de avslutar upp i vårdasystemet eller instabilt inhysa.

I ett pappers- tidigare för följe denna månad, som visades i den föra journal överbarnmisshandeln och försummelsen, såg Russell och kollegor ett riksrepresentativt tar prov och grundar den lesbisk kvinna, bög, och bisexuell personungdommar var nästan 2,5 så rimliga tider att avsluta upp i vårdasystemet, som deras heterosexuell plirar. Genusidentiteten var inte den undersökta däri studien.

Forskare pekade ut att endast 13 påstår skyddar ungdommar i barnvälfärdssystemet från diskriminering på basen av den sexuella riktningen.

Laura Baams av universitetar av Groningen och Bianca Wilson av universitetar av Kalifornien bidrog också till forskningen. Forskningen stöttades av det Eunice Kennedy Shriver medborgareinstitutet för det vård- barnet, och människautveckling, gemenskaperna för precis skolar fonden och den Priscilla dammFlawn begåvningen på Texasuniversitetet på Austin.

Källa: https://www.utexas.edu/

Advertisement