Mikä on ADHD?

Mukaan Dr. Ananya Mandal, MD

ADHD on lyhenne sanoista huomiota alijäämän Yliaktiivisuus häiriö. Se liittyy, kattaa monenlaisia toimintaan liittyviä ongelmia, joihin voi sisältyä Yliaktiivisuus, huomiota tai keskittymän ja teollisuuden iskumaista ongelma yhtiömuodoissa puute.

Yleisesti ADHD sisältää myös muita ongelmia, kuten lepo häiriöitä, oppimisen ongelmat jne. Kuitenkin esteitä suosittu myytti ottaa ADHD ei välttämättä tarkoita alhainen tai huono tiedustelu. (1)

Miten ADHD diagnosoidaan?

ADHD diagnoosi tehdään yleensä lasten. Koska monet ADHD oireet ovat läsnä lievä määrin monilla lapsilla, diagnosointiin, hakuehtojen määrittäminen on tärkeää.

Useimmat potilaiden diagnosoidaan iät kolmen ja seitsemän välillä. ADHD voi myös ilmeiseen aikuisikään. Ikä asianmukaiset perusteet ja symptomatology puutteesta aikuisten taudinmääritysmenetelmien voi olla vaikeaa. (1)

ADHD tyypit

On klassisen kolmenlaisia ADHD. Tämä luokitus perustuu lapsen osoitti vahvin oirekoodi. (2)

  1. Pääasiassa Inattentive – Tämä sisältää merkittäviä oireita kuten huomiota, tietyn tehtävän loppuun, noudata ohjeita ja keskustelun ja maksaa huomiota pienempi tiedot purposefulness. Häiriötä on yhteinen näille henkilöille.
  2. Pääasiassa Hyperactive – henkilöiden tämäntyyppistä ADHD usein tulevat levottomiksi ja puhua enempää kuin on tarpeen. Ne vaikea istua vielä työtä, ateriat tai koulun varten. Vaippaikäisiä tämä ilmeinen kuin vakio käynnissä, jumping ja fyysisiä siirtoja. Tämä edellytys ilmenee myös kuin Impulsiivinen. Henkilö voi puhua puolestaan tai Tartu muilta asioita. Tämä Impulsiivinen tekee myös henkilöiden alttiita onnettomuuksien ja vammojen.
  3. Kumpaakin – yhdessä näiden henkilöiden Näytä molemmat ongelmat seosta.

Muut oireet ADHD

Myös ADHD kanssa lapset ovat alttiita on muiden henkisen terveyden liittyvät edellytykset ja sairauksien. Eri oppimisvaikeudet ovat yleisimpiä, kuten oikeinkirjoituksen, lukeminen, kirjoittaminen tai matemaattisten vaikeuksia.

Jotkut lapset voivat näyttää Oppositional uhmakas häiriö, joka on ominaista itsepäinen luonteeseen tai rebelliousness.

Jotkut lapset mahdollisesti myös käytännesäännöissä sairaudet, joka aiheuttaa niitä tekemään tahalliselta haittaa henkilöiden tai ominaisuudet. Näiden lasten suorittaa saaminen pidätettiin laittomien toimien vaara.

ADHD lapset voivat kehittää myös ahdistuneisuus sairaudet ja masennukseen. Jotkin myös uhkaamalla tukitoimenpiteeseen Kaksisuuntainen mielialahäiriö, unettomuus, bed-wetting, huume-tai Touretten syndrooma.

Touretten oireyhtymä on ominaista toistuvasti toimenpiteitä, jonka, kuten vilkkuu, kasvojen grimaces jne. Nämä mielenterveyden ongelmia on todettu ja osoitettu samalla aineitten potilaiden ADHD kanssa. (3)

Kuinka moni ADHD vaikuttaa?

Yhdistynyt kuningaskunta, ADHD vaikuttaa noin 3-9 prosenttia kaikkien koulun meneillään lapsille ja nuorille. (1)

Mukaan, American Psychiatric Association diagnostiikka-ja tilastollinen käsikirjan, psyykkiset sairaudet (DSM-IV-TR) koulun % 3-7-vuotiaat lapset Yhdysvalloissa ovat ADHD. Tutkimukset osoittavat kuitenkin suurempia prosenttimääriä yhteisöissä. (4)

ADHD vaikuttaa maailmanlaajuisesti aikuisväestöstä % 2. ADHD on yleisempää miesten keskuudessa. (1)

ADHD vaikutus

ADHD vaikutus lapsi on valtava. Lasten kanssa ADHD on 3 kertaa suurempia ongelmia muiden kuin ne, jotka eivät ole ADHD.

Lasten vanhemmat todennäköisesti 10 kertaa enemmän ehto häiritsee muodostavien ystävyyssuhteita niiden lasten raportin. Tutkimus osoittaa, että ADHD kanssa lapset ovat eniten-vakavat vammat. Lisäksi ADHD kanssa ovat myös eniten suuria vammoja, emérdyensi department, sairaalassa tai avohoidon maahantuontia.

Kun vanhemmat nämä lapset ovat edelleen suurempi riski ajo-, auto tapaturma- ja liikenteen sääntöjen rikkomisesta. (4)

Tämän lisäksi ADHD merkitsee myös raskaan taloudellisen taakan maan. Hankintameno sisältää, ei ainoastaan Ambulatorinen hoidon käynneistä, mutta myös muut terveydenhoidon kustannusten, näiden kustannusten maahantuontia, lääkehoito, soluterapia ja työn tappio potilaiden sekä perheen jäsenet ja vanhempien kustannusten.

ADHD kanssa ovat lisänneet mahdollisuudet ottaa vähintään yksi päivä sairaus terveisiin työntekijöihin verrattuna kuukaudessa. Tutkimukset arvioida, että ADHD on 143.8 miljoonaa menettää päivää tuottavuuden syy. (4,3)

Ovat ADHD varten kaikki cures?

Tällä hetkellä ovat ADHD ei lopullista cures. Noin kaksi kolmasosaa lasten kanssa ADHD edelleen oireita edellytykset 25-vuotiaana.

Oireita voidaan kuitenkin hallita ja oppimisvaikeuksista voi voitettava käyttämällä lääkitystä, näy peruskäyttäjälle, psykologinen ja sosiaalinen. (1)

Muokata huhtikuuta Cashin-Garbutt, BA erinomaisin tiedoin (Cantab)

Huomionosoitukset

ADHD aiheuttaa ja riskitekijät
ADHD oireet
ADHD diagnoosi
ADHD käsittely

Lähteet:

  1. http://www.NHS.UK/conditions/attention-deficit-hyperactivity-Disorder/Pages/Introduction.aspx
  2. http://www.CDC.gov/ncbddd/ADHD/Facts.HTML
  3. http://www.NiMH.nih.gov/Health/publications/attention-deficit-hyperactivity-Disorder/Complete-index.shtml
  4. http://www.CDC.gov/ncbddd/ADHD/data.HTML


Last Updated: May 28, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post