Legioonalaistauti oireet

Tekijänä Dr. Ananya Mandal, MD

Legioonalaistauti on keuhko-tartunta, joka on usein syynä bakteerien legionella-lajin. Tämä on vakava ehto, joka jos ei käsitellä nopeasti, voi johtaa kuolemaan.

Bakteerit yleisesti kauppaketjut ja leviää veden teosten ja ilmastointijärjestelmien suuria rakennuksia. Se elää luonnollisesti luonnon vesivarantoja, maaperän sekä Muta.

Legioonalaistauti on käsite, joka sisältyy keuhkokuume kuten Legioonalaistauti sekä Pontiac sikaruton samanlainen mutta lievempi edellytykset.

Kun Legioonalaistauti oireita alkaa?

Legioonalaistaudin oireita voidaan aloittaa milloin tahansa kahdesta 19 päivän jälkeen vetää pieniä pisaroita bakteerit saastuneen veden. Tätä määräaikaa on nimeltään itämisaika.

Itämisaika yleisin voimassaoloaika on 6-7 päivää. Hyökkäys Legioonalaistauti on 0,1-5 prosenttia yleiset väestöä ja 0.4–14 prosenttia sairaaloissa.

Legioonalaistauti alkuvaiheessa oireet

Alkuvaiheen jälkeen kestää noin 2 päivää, jos potilaan väittää yleensä lihaksen kipua, laitoksen kipu ja päänsärkyä. Tämän jälkeen oireet nykytasolla.

Legioonalaistauti myöhemmin oireet

Korkea kuume, johon 38ºC lämpötila on (100.4ºF) tai edellä · kylmiä väristyksiä ja flunssa ominaisuuksia, vakavia lihaksen kipua, valtava väsyminen, sekaannusta jne.

Keskushermoston ominaisuuksia, kuten sekaannusta ja delirium voidaan nähdä lähes puolessa haavoittuvuuden henkilöitä.

Muita ongelmia ovat esimerkiksi, tunne, nauseous, vomiting, johon liittyy ripuli ja ruokahalu menetystä. Ripuli nähdään 25–50 prosentin tapauksissa ja Oksentaminen ja pahoinvointi 10–30 prosentissa tapauksista. Voi olla yleisiä heikkouksia.

Bakteerit vaikuttaa keuhkot siellä ovat oireita kuten pysyviä Yskä, joka on kuivan alun perin mutta tuottavampia lomakkeeseen, jos potilaan coughs Lima tai jopa harvoin veren etenee.

Yskä esiintyy noin 90 prosenttia potilaiden ja yskii Lima tai veren noin kolmannessa haavoittuvuuden tapauksissa. Potilaan kärsii breath ja rintaan kivut shortness.

Pontiac sikaruton – Legioonalaistauti muussa muodossa

Kyse on toinen Legioonalaistauti Pontiac-kuume tai "-pneumonic Legioonalaistauti. Tämä on yleisempää ja bakteerit lainopillinen hyökkäys nopeammin kun väestö altistuu.

Itämisaika on lyhyempi, ja se on yleensä 1-2 päivää. Tauti on flunssa kuten oireyhtymä lihaksen kipua, päänsärky ja sikaruton. Noin 50 prosenttia kehittää yskä.

Taudin ratkaisee yleensä itse ilman liian monia ongelmia. Nämä tartunnat ovat yleisesti hukata diagnosoinnin aikana mieto luonteeltaan. Molemmat legioonalaistaudin taudin sekä Pontiac sikaruton alussa vastaavasti flunssa ominaisuuksia kuten.

Legioonalaistauti diagnoosi

Legioonalaistauti diagnoosi tehdään yleensä veren tai virtsan testeillä ja sputum bakteerien yksilöiminen ja eritykset hengitystiesairauksia.

Rinnassa röntgenkuvaus suositellaan ja legioonalaistaudin, ne usein muistuttavat keuhkokuume muiden syiden vuoksi. Näin diagnosoinnin kanssa x rauskut yksin vaikeaa. Rinnassa röntgenkuvaus Näytä etenemisen nestemäiset kertyminen keuhkot ympärille.

Veri-, sputum- ja virtsa-testit ovat yleensä diagnostisten. Värjäys sputum näytteen väreillä erityisiä kutsutaan Gram-värjäys saattaa olla useita neutrophils.

Lisäksi on munuaisten ominaisuuksia, erittäin alhainen natrium, korotettu tasot entsyymi laktaattidehydrogenaasi tasojen tasot veren (> 700 yksikköä/ml) ja yleinen virhe vastata standardin beeta-Laktaami antibioottien kuten joissa on penisilliinejä tai Aminoglykosidi antibiootteja.

Jos käsittelemättömät, yleensä Legioonalaistauti uusiutuu entistä pahempana ensimmäisen viikon aikana ja voi olla vakava. Ongelmia voi sisältyä sähköiskuja, munuaisten tai hengitysteiden jättäminen (sammuttaa) ja multi-organ epäonnistui. (1-6)

Tarkastelleet huhtikuussa Cashin-Garbutt, BA tutkinto erinomaisin tiedoin (Cantab)

Huomionosoitukset

Lähteet

Last Updated: Jul 31, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post